Openingstijden

Ma / Vr - 8:00 to 18:00

24 / 7 Bereikbaar

Neem contact op

0297 222 724

06 241 656 37CLK Installatie Als Uw Elektricien ...

Elektrotechnische Installaties

Elektrotechniek is niet meer weg te denken in de hedendaagse wereld.
Overal om ons heen is er elektra. Denk bijvoorbeeld aan licht, stopcontacten of datanetwerken, maar ook beveiliging, camera, toegangscontrole en brand- en inbraak.
Toch is de manier waarop gebruik wordt gemaakt van deze middelen niet voor iedereen hetzelfde. Iedereen heeft andere gedachten en wensen over waar, wanneer en hoe men deze middelen willen gebruiken.
Wij kunnen volledig naar uw inzicht en wensen een invulling hieraan geven en uiteraard denken wij mee aan oplossingen!


Wij staan 24/7 klaar voor het jaarlijkse onderhoud en eventuele storingen / kortsluitingen. Wij bieden altijd een onderhoudscontract aan wat bij u bedrijfsvoering gewenst en vereist is.Aandachtspunten

 • Stroomuitval of Kortsluiting?

  Is de stroom (deels) uitgevallen in uw woning?
  Dan kan het zijn dat ergens kortsluiting is ontstaan, er een stop is doorgeslagen of de aardlekschakelaar is omgeslagen.
  Om er zeker van te zijn dat u een elektricien nodig heeft kunt u bij een volledige stroomstoring controleren of de buren nog stroom hebben of het nationaal storingsnummer bellen 0800-9009.
  Wanneer een deel van de stroom is uitgevallen kunt u middels een stekkerproef nagaan of de storing daadwerkelijk in uw elektra zit of dat dit door een witgoed apparaat wordt veroorzaakt.

  Blijkt er een probleem te zijn met uw elektra of komt u er niet uit dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met CLK Installatie.

  Wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor u verhelpen.

 • Groepenkast Vervangen of Uitbreiden

  Wilt u uw groepenkast vervangen?

  Groepenkasten plaatsen
  Groepenkasten uitbreiden
  Extra groep aanleggen
  Groepen toevoegen in de meterkast
  Aardlekschakelaar vervangen / plaatsen
  Hoofdschakelaar installeren
  Stopcontact in meterkast plaatsen

  Wij leveren alle soorten groepenkasten. Of het nu gaat om 2 groepen of 50 groepen, wij vervangen uw groepenkast. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht, wat ons een bereikbaar bedrijf maakt voor iedereen.

  De merken waarmee wij werken zijn Gacia, Hager en ABB.
  Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat uw groepenkast veilig is. Wij hebben de meest geavanceerde meetapparatuur en werken uitsluitend conform de NEN 1010 norm. U hoeft dus niet bang te zijn dat er iets misgaat.

  Doordat wij jarenlange ervaring hebben met alles wat met groepenkasten te maken heeft, hebben wij dit heel snel voor u geregeld. Neem nu contact op met CLK Installatie.

  Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

 • Elektra Aanleggen

  U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van een nieuw stopcontact, maar ook voor de complete aanleg van uw elektrische installatie in uw nieuwe woning of bedrijfspand.
  Onze elektriciens hebben reeds vele jaren ervaring in het aanleggen van elektrische installaties, de bedrading en elektrapunten.

  Twijfel daarom niet langer wanneer u een elektricien in Noord-Holland of Zuid-Holland zoekt voor uw woning of bedrijfspand schakel CLK Installatie in.

  Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 • Wat zijn jullie tarieven?

  Wij rekenen altijd €20,- excl. btw Voorrijkosten
  Normaal uurtarief €57,50 excl. btw
  Spoed uurtarief €97,50 excl. btwStel uw vraag